lördag 17 juli 2021

Högproduktiv Daniel Romano släpper nytt igen



Om vi kan lita på Wikipedia* så släppte kanadensiska Daniel Romano sex album i fjol, med nytt eller tidigare outgivet material. Tre under eget namn och tre under bandnamnet Daniel Romano's Outfit

Hittills i år har han släppt två, soloskivan Kissing The Foe (tyvärr inte tillgänglig på Spotify i Sverige) och livealbumet Fully Plugged In.

Jag har inte hängt med i svängarna, men jag lyssnade med behållning på fjolårets How Ill Thy World Is Ordered

Det var möjligtvis den som jag trodde Cobra Poems var uppföljare till. Det nya albumet släpps 10 september och första singeln heter Nocturne Child och låter trevlig.

*Uppenbarligen inte, läs kommentaren nedan.

2 kommentarer:

  1. Hej,
    Romano var tom uppe i tio släpp förra året. Du hittar alla på hans Bandcamp-sida (danielromano.bandcamp.com/music). Det är en helt galen kreativitet. Han släppte dessutom ifrån sig en vackert filmad konsert på YouTube som är inspelad på Pustervik. Och som om inte det var nog gav han också ut en bok med texterna från flertalet skivor.

    Tack för en mycket bra och inspirerande blogg. //Anders

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Anders, ja jag anade nästan att Wikipedias listning inte var hela sanningen. Alltid kluvet med så produktiva artister. Å ena sidan är det kul att det kommer mycket, å andra sidan blir man lite orolig för att saker och ting inte produceras med omsorg.

      Radera