lördag 11 januari 2020

2020 års skivår börjar klarna



Det kommer alltfler uppgifter om vilka skivor vi har att se fram emot under året.

I många fall är det fortfarande oklart med exakta titlar och släppdatum. Det gäller t ex Bruce Springsteen & The E Street Band, The Cure (där är dock ett arbetsnamn Live from the Moon), The Rolling Stones, Deep Purple och AC/DC. Även band som Dixie Chicks och Madness förbereder nya skivor.

En skiva som jag ser fram emot är Joel Plasketts nya, den kanadensiske sångaren har aviserat april som släppmånad, men än så länge inte så många fler detaljer. Likaså väntar vi på Courtney Marie Andrews sjunde skiva, som gissningsvis även den kommer under våren.

Av de skivor där vi har släppdatum ser jag mest fram emot Caroline Roses skiva Superstar, som kommer 6 mars, och Lilly Hiatts Walking Proof som kommer 27 mars. Titellåten från den skivan kan du höra i en liveversion ovan.

Maria McKees La Vita Nuova släpps 13 mars och Basia Bulats Are You In Love kommer 27 mars.

Redan på fredag, 17 januari, kommer Bill Fays Countless Branches, som är tredje albumet i hans comebackfas. Och veckan efter, 24 januari, släpper KSMB en EP, Bland tomtar och troll.

Tittar vi framåt sommaren så kommer Alanis Morissette med sitt första studioalbum på åtta år. 1 maj släpps Such Pretty Forks In The Road.

Fler releasedatum för skivor hittar du i spalten till höger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar