måndag 1 april 2024

Annika Norlin släpper duoalbum med Jonas Teglund


Det finns bara ett fåtal svenska artister som har ett så starkt PR-game som Annika Norlin. Hon är en av dem som alltid får stor artikel i DN och, typ, inslag i Kulturnytt i SVT. Samt utrymme i alla de andra mindre medierna, så klart.

Jag säger inte att det är oförtjänt men ibland känns det som att medierna är lata, och väljer att uppmärksamma de artister som de alltid uppmärksammar. De som är lagom egensinniga. Lagom vältaliga. Lagom quirky.

Nu har Norlin gjort ett album med Jonas Teglund, En tid att riva sönder. Vi har fått två singlar så här långt, Jag hänger kvar och Full på dan.

Albumet släpps 19 april.

4 kommentarer:

  1. Du har rätt, inget ont om henne men visst får hon alldeles för mycket uppmärksamhet, tyvärr ser det ut så här, ingen rättvisa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet inte om hon får för MYCKET uppmärksamhet, men jag tycker medias uppmärksammande av artister ofta följer ett slentrianmönster. "Vi skriver alltid mycket om X, därför gör vi det nu också", typ. Och att äldre artister nu får slita enormt hårt för att kunna synas, till exempel. Det är också lite synd.

      Radera
  2. Man önskar att media inte alltid leker Följa John, tröttsamt att se/höra en person för mycket.

    SvaraRadera
  3. Just nu finns ett mycket bra exempel på en artist som är med överallt i TV och radio-Little Jinder, suck..................

    SvaraRadera