söndag 17 juli 2011

2 1/2 Men rätt in i mörkret

Den nionde säsongen av 2 1/2 Men väntas ha premiär i USA den 19 september. Som bekant är Charlie Sheen inte längre aktuell för medverkan i serien. I stället väntas Ashton Kutcher ta plats i ensemblen. Han ska dock inte spela Sheens roll som Charlie Harper.

Charlie Sheens dramatiska sorti har överskuggat det faktum att serien hela vägen fram till och med 16:e och sista avsnittet av säsong 8 - som sändes i repris av TV3 så sent som i fredags, 15 juli - höll mycket hög sitcomkvalitet.

Ju fler säsonger som gick, desto mer präglades handlingen av karaktärernas svartare sidor - Sheens karaktär Charlie Harper, inte minst, skildrades mer och mer som en horkarl som troligtvis skulle supa ihjäl sig när som helst. Brodern Alan Harper är på slutet av serien lika mycket förlorare som någonsin. Hans son Jake beskrivs som korkad och utan framtidsutsikter.

Lite av det myspys som fanns i serien när Jake fortfarande var barn - snacka om "growing up in public" för skådisen Angus T Jones - har naturligtvis försvunnit. Trots detta har serien varit oavbrutet rolig under åtta säsonger. Ashton Kutcher har rätt stora skor att fylla när han kommer in som ny i gänget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar