torsdag 24 september 2009

Kiss återförenas i Rock and Roll Hall of Fame?

Medan vi tittar på den här nytagna promotionbilden på Kiss så kan vi fundera över exakt hur konfunderad Gene Simmons är över att bandet äntligen (?) har nominerats till Rock And Roll Hall of Fame.

Simmons har varit usel på att dölja att han är jättesur över att Kiss inte förärats en plats i den Clevelandbaserade institutionen. (Bandet har varit kvalificerat att bli invalt sedan 1999, 25 år efter debutskivan.) Simmons har påpekat att ingen annan amerikansk grupp har lika många guldskivor.

Paul Stanley har sagt att han inte är säker på vilka medlemmar av Kiss som förtjänar att bli invalda. Nu behöver han inte fundera på det, för Rock and Roll Hall of Fame har nominerat de fyra originalmedlemmarna, det vill säga Simmons, Stanley, Peter Criss och Ace Frehley.

Med tanke på den dåliga stämning som rått mellan bandet och Rock And Roll Hall of Fame så vore det en stor sensation om Kiss verkligen inte blir invalda, nu när de är nominerade. Om de blir invalda kan det innebära att vi får se original-Kiss återförenat, om än bara för en enda kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar